مارمالاد نوعی مربای له شده است که در آن تکه های میوه معین نیست و حالت ژله ای و پوره مانند دارد و از انواع میوه های بدون هسته تهیه می گردد. مارمالاد آلبالو جزو خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین مارمالادهاست که به راحتی و در زمان کمی آماده می گردد. مارمالاد را میتوان...
روغن کرمانشاهی، روغنی که در کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست می آورند و به عنوان بهترین نوع روغن زرد در ایران معروفیت دارد. روغن کرمانشاهی معمولا در دو فصل بهار و پاییز به عمل می آید که نوع بهاره آن به دلیل استفاده حیوانات از علف های تازه بهار، عطر...
برخی روزه داران از خوردن آش در وعده افطاری چندان استقبال نمی نمایند؛ با این استدلال که آش غذای سنگینی است و عوارض گوارشی دارد و خلاصه، خوشمزگی اش به ناراحتی های بعدش نمی ارزد؛ در حالی که با کمی تغییر در دستور پخت آش می توان این غذا را به یکی از مناسب...
در گزارش زیر طرز تهیه دسر پادیشاه سارماسى آموزش داده شده است.
امروز را به شیرینی پزی اختصاص دهید؛ مواد اولیه این شیرینی را تهیه کنید و پا به پای ما آن را درست کنید. هم از خوردن شیرینی ای که خودتان درستش نموده اید لذت می برید هم حوصله تان از این خانه نشینی سر نمی رود.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
گردو صندلی ویژه در آشپزی و شیرینی پزی ایرانی دارد و استفاده از آن در انواع خوراکی ها نه تنها سلامت غذایی شان را بالا می برد بلکه باعث می گردد آن ماده خوراکی از طعم بسیار خوبی هم برخوردار گردد. در این بین از شناخته شده ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سنتی...
راهنمای سفر به سوئیسدر این مقاله از وب سایت مجله گردشگری خبرنگاران درباره راهنمای سفر به سوئیس ،سخن خواهیم گفت.
عکس و متن: آرش خانیقدم زدن در رُم، یعنی قدم زدن در بزرگ ترین موزه دنیا! چرا که در هرکوچه و پس کوچه اش ناگهان با مجسمه، ساختمان یا آب نمایی روبرو می شوید که قدمت آن ممکن است به چندصد سال پیش برسد.